به گزارش خانه خبر گیتی پسند، با شروع پیدایش هویت شلخته معماری کنونی شهرهای کشور، همواره یادآوری هویت معماری ایرانی، مورد بحث معماران مطرح کشور بوده است. فرهاد احمدی معماری بود که توجه به مسئله هویت، نگاه به گذشته و آموختن از طریق مطالعه معماری تاریخی ایران از رویکردهای اساسی او در معماری و به گمان او راه حل اصلی برای وضعیت امروز معماری ایران بود. به گفته او «تنها با حل موضوع بحثبرانگیز هویت میتوانیم شاهد تحولی شگرف در معماری ایران معاصر باشیم».
احمدی موفقیتهای متعددی را در عرصه بینالمللی به دست آورده بود؛ معمار منتخب ایران در BIANUAL-GOLF بینال گلف معماری در امارات ـ دوبی در رابطه با هویت و معماری نوین و معرفی طرحها، دریافت نشان و لوح زرین رتبه اول طراحی ابنیه دولتی و عمومی، معمار منتخب آسیا درBIANUAL-ROROS معماری در نروژ به دلیل طراحی مرکز فرهنگی دزفول بخشی از این عناوین است.
از جمله آثار مطرح این هنرمند میتوان به مرکز فرهنگی دزفول، ساختمان سفارت ایران در سئول، طرح سفارت ایران در استهکلم، ساختمان مرکز فرهنگی فرشچیان اصفهان که کاندیدای جایزه آقا خان شد، طرح تالار شهرداری و مجموعه خدمات شهری تبریز و ... اشاره کرد.
گروه صنایع گیتی پسند افتخار داشت در پروژه های کتابخانه مرکزی علم و صنعت و ساختمان خاص اداری فرشته که توسط مرحوم احمدی طراحی گردیده، با ایشان همکاری نماید و به روز ترین محصولات خود را در بخش ساختمانی و منطبق با فناوری های روز دنیا به اجرا در آورد.
روحش شاد و یادش گرامی ...