شرکت ها و موسسات دانش بنیان شامل شرکت ها یا مؤسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور همافزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی (شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه (شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان تشکیل می شوند.
به گفته محمد رضا صالحی پور، مدیر مرکز تحقیقات پلیمری گروه صنایع گیتی پسند، شرکت کیمیا جاوید سپاهان زیر مجموعه گروه صنایع گیتی پسند در سال 1378 تاسیس و از همان ابتدا با نگاه ویژه موسسین خود در امر تحقیق و توسعه، تولید محصولات دانش محور را در دستور کار خود قرار داده است. این شرکت با ظرفیت تولید 100 هزار تن در سال (بیش از 200 گرید محصول) نه تنها سهم بسزایی در جلوگیری از خروج میلیون ها دلار ارز از کشور داشته بلکه صادرات قابل توجهی نیز در گروه محصولات دانش بنیان خود به ارمغان آورده است.
وی با تاکید بر اهمیت فعالیت های تحقیق و توسعه ای در شرکت کیمیا جاوید سپاهان، بیان کرد: برخورداری از برنامه های تحقیق و توسعه در زمینهی فناوری های جدید و توسعه کامپاندهای پلیمری ویژه برای صنایع مختلف اعم از صنایع ساختمان، برق و الکترونیک، کشاورزی، قطعات خودرویی، لوازم خانگی و غیره باعث شده تا این شرکت در زمره شرکت های دانش بنیان مورد تایید کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت های دانش بنیان واقع شود.
صالحی پور خاطر نشان کرد: به موجب این گواهینامه شرکت کیمیا جاوید سپاهان، قادر خواهد بود که از حمایت های معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری برخوردار شود.
وی با تبریک این موفقیت به تمامی همراهان و همکاران شرکت کیمیا جاوید سپاهان و گروه صنایع گیتی پسند، اظهار امیدواری کرد، این رویداد گامی در جهت پیشرفت و توسعه محصولات ارایه شده و کسب رضایت بیشتر مشتریان باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت این شرکت به آدرس www.kimiajavidco.com مراجعه نمایید.