خانه خبر گیتی پسند - استقبال متخصصان و اهل فن از غرفه گيتي پسند ر نمايشگاه چاپ

استقبال متخصصان و اهل فن از غرفه گيتي پسند ر نمايشگاه چاپ

در روز دوم و سوم نمایشگاه ماشين آلات چاپ و بسته بندي تهران غرفه گیتی پسند میزبان جمعی از اهالی فن و متخصصین و همچنین وزیر صنعت معدن و تجارت بود.

به گزارش خانه خبر گیتی پسند، روزهای دوم و سوم نمایشگاه بین المللی ماشين آلات چاپ و بسته بندي روزهای شلوغی برای غرفه گیتی پسند بود.

در این ایام متخصصان و اهالی فن به غرفه گیتی پسند آمدند تا بیش از پیش با محصولات این گروه صنعتی در این صنعت آشنا شوند.

در سومین روز از این نمایشگاه، مهندس محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت،معدن و تجارت نیز به غرفه گیتی پسند سری زد و با توانمندی های این گروه صنعتی در زمینه صنعت چاپ و بسته بندی آشنا شد.

گزارش تصویری از حال و هوای این روزهای غرفه گیتی پسند در نمایشگاه بین المللی ماشين آلات چاپ و بسته بندي تهران بهتر می تواند توضیح دهد:

ارسال نظر
نام
پست الکترونیک
متن
captcha
ارسال
کلیه حقوق خانه خبر گروه صنایع خانه خبر گیتی پسند محفوظ بوده و انتشار هرگونه مطلب با ذکر منبع مجاز می باشد هایپرمدیا