به گزارش خانه خبر گیتی پسند، نخستین کنفرانس بین المللی لوله های پلی اولفینی به همت انجمن صنفی تولیدکنندگان لوله و اتصالات پلی اتیلن برگزار می شود و گیتی پسند نیز برنامه های ویژه ای برای حضور در این کنفرانس علمی تدارک دیده است.
امیرهوشنگ عاشقان نژاد مدیرپشتیبانی فنی گیتی پسند جزییات بیشتری از این رویداد و حضور این گروه صنعتی در این کنفرانس ارائه می کند.
وی به برگزاری این کنفرانس در روزهای 25 و 26 خرداد ماه جاری اشاره کرد و افزود: هتل المپیک تهران میزبان نخستین کنفرانس بین المللی با موضوع لوله های پلیمری خواهد بود که به همت انجمن تولید کنندگان لوله های پلی اتیلن کشوربرگزار می گردد.
مدیر پشتیبانی فنی گیتی پسند اضافه کرد: در نمایشگاه جانبی این کنفرانس، فضایی به منظور ارائه دستاوردهای تولیدکنندگان مواد اولیه و تولیدکنندگان محصول نهایی در نظر گرفته شده که گروه صنایع گیتی پسند نیز با غرفه ای 18 متری در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

وی به برگزاری کارگاه های آموزشی در این کنفرانس بین المللی اشاره کرد و افزود: در طول برگزاری کنفرانس بین المللی لوله های پلی اولفینی، گیتی پسند باتوجه به داشتن مراکز تحقیقاتی قوی و مختلف دو کارگاه آموزشی تخصصی برگزار می کند که در روز نخست، کارگاهی با موضوع نوآوری های کامپاند و مستربچ، راهبردهای جدید در صنعت لوله های پلیمری توسط سینا صادقی و مصطفی صفری از کارشناسان تحقیقات شرکت کیمیاجاوید سپاهان ارائه خواهد شد. همچنین در روز دوم ، کارگاهی باموضوع نسل جدید لوله های پلی پروپیلن PPRCT و سه لایه توسط هادی فخری مدیر کنترل کیفیت شرکت آذین لوله برگزار خواهد شد.
امیر هوشنگ عاشقان نژاد در پایان با بیان اینکه در مراسم افتتاحیه نیز از پیشکسوتان صنعت لوله و اتصالات پلیمری تجلیل خواهد شد، افزود: پیش از مراسم پایانی این کنفرانس نیز نماینده گروه صنایع گیتی پسند یکی از سخنرانان سالن اصلی همایش خواهد بود.