به گزارش خانه خبر گیتی پسند، محمد وعیدی مدیر واحد تحقیقات مکانیک گیتی پسند با اعلام این خبر اظهار داشت: این دستگاه نخستین نمونه ساخت داخل به شمار می آید که با استفاده از توانمندی های داخلی گروه صنایع گیتی پسند تولید و به بهره برداری رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: برای ساخت این دستگاه تیمی 10 نفره متشکل از متخصصان مرکز تحقیقات مکانیک در بخش های طراحی، اتوماسیون، ساخت، مونتاژ و برنامهریزی همکاری داشتهاند. همچنین مراحل ساخت پروژه تا حد امکان با استفاده از توانمندی های داخلی مجموعه گیتی پسند و نیز مونتاژ آن به طور کامل توسط گروه مکانیک انجام شده است. ضمناً پس از گذشت نزدیک به 9 ماه از شروع پروژه، مراحل تست این محصول به پایان رسید و هم اینک آماده بهره برداری است
.
وعیدی با اشاره به این نکته که هزینه تمام شده تولید این محصول نسبت به نمونه مشابه خارجی در حدود یک دوم می باشد، افزود: به خود میبالیم که توانستهایم با استفاده از توانمندی داخلی گروه موفق به ساخت چنین محصول مهمی شویم و به زودی با استقرار آن در شرکت اصفهان چالاک، شاهد مونتاژ شیر نیو ولو به صورت تمام اتوماتیک خواهیم بود.
در پایان ایشان خاطر نشان کرد: اینجانب بر خود لازم میدانم در سایه الطاف الهی از بذل اعتماد و پشتیبانی بیدریغ هیئت مدیره و مدیر عامل محترم و همچنین همکاری کلیه مدیران شرکتهای مجموعه و تلاش بی شائبه کارشناسان و پرسنل این واحد، مراتب سپاس و قدردانی را به جای آورم. امید است نظر به زیر ساختهای بوجود آمده در سالهای اخیر همچون تشکیل کارگروههای فنی و تخصصی، ارائه دورهها و افزایش دانش فنی و تجربی و همچنین تلاش در راستای بهرهوری بیشتر کلیه شرکتها، شاهد رشد و شکوفایی روز افزون گروه صنایع گیتی پسند باشیم.
فرهاد ربیعی به عنوان مدیر این پروژه در گفت و گو با خانه خبر گیتی پسند درباره ویژگیهای این محصول اظهار داشت: این دستگاه از ابتدا تا انتهای مونتاژ شیر نیو ولو را به صورت اتوماتیک انجام می دهد و توانایی مونتاژ 3 هزار نمونه شیر در هر شیفت کاری را خواهد داشت.
وی افزود: علاوه بر هزینه تمام شده بسیار کم این دستگاه نسبت به نمونه خارجی، ارزش افزوده این پروژه برای گروه صنایع گیتی پسند از لحاظ دستیابی به تکنولوژی جدید و نیز قابلیت تعمیم آن به سایر محصولات مونتاژی، بسیار حائز اهمیت میباشد. همچنین علاوه بر بهینه سازی های انجام شده در طراحی دستگاه، بهبودهای صورت گرفته در زمینه اتوماسیون و هوشمندسازی آن، از جمله ویژگیهای بارز پروژه است.
ایشان در پایان از زحمات کلیه اعضای تیم گروه تحقیقات مکانیک و نیز کارشناسان سایر واحدهای تولیدی و خدماتی درگیر در پروژه به ویژه گروه برق شرکت بدیع گستر تقدیر و تشکر نمود.
گزارش تصویری مربوط به این محصول جدید و ابتکاری گروه تحقیقات مکانیک را می توانید در سرویس رسانه خانه خبر مشاهده یا از طریق خبر مرتبط در پایین همین خبر اقدام نمایید.